HJÆLP VESTERBRO JULEHJÆLP

Foreningen Vesterbro Julehjælp har i 14 år i samarbejde med Vesterbro Lokaludvalg delt mad, gaver og godter ud til dem, der ellers ikke har råd til at holde jul. Modtagerne visiteres af lokaludvalgets sociale samarbejdspartnere.

I 2020 kom Julehjælpskalenderen til som supplement til donationerne fra lokaludvalget og erhvervslivet på Vesterbro. Kalenderen giver alle på Vesterbo mulighed for at engagere sig – kunstnere, borgere og erhvervsliv.

Bag lågerne i den fysiske kalender finder man et vejnavn, som man kan læse mere om i samme dags dags digitale låge, hvor man også finder en sang, et digt eller en fortælling om og på Vesterbro. Lokale kunstnere og personligheder stiller ligesom sidste år op bag lågerne.

I 2020 solgte vi 1250 kalendere og det rakte til julehjælp til 150 familier. Det mål skal vi også nå i år – og du kan hjælpe.

Du kan hjælpe ved at købe kalenderen

eller ved at melde dig som sponsor og donere et kontant beløb eller varer fra egen butik til julepakkerne. KONTAKT Thomas Egholm på thomasegholm@hotmail.com eller 2970 4610.